Sunday, December 25, 2005

't was er weer over - maar best lekker

Aperitief

- Cremant d'Alsace
- Kokos-bitter alcoholvrij
- Chipjes allerhande
- Witloof met blauwe-kaas-pasta
- Toastjes met paté - tapenade - ...
- Köfte met heerlijke dipsaus
- Gevulde pikante champignontjes met Serano ham
- Olijvencake
- de warme hapjes werden opzij gehouden voor kerst'dag'

Koud Buffet (na een traditie van tientallen jaren kalkoen - 't was een zware beslissing voor de ma en tantes)
- Oesters
- Gandaham om van te snijden
- Hammetje
- de typisch gevulde eitjes
- Mini tomaat-garnaal (mmmm)
- Pastasla
- Taboulé
- Sushi
- Zalmmousse-torentjes met gelei
- Zalm
- De heilbot is gevlogen omwille van slecht
- Forel
- Allerlei heerlijke groentjes (zelfs komkommer met aardbei)
- Venkelsoepje met zalm en zongedroogde tomaat
- Kaasschotel
- ...
- Wit en rood (den diene van den trouw)

Dessertbuffet
- Ijstaarten
- Poffertjes
- Tiramisu
- ...

Koffie met overheerlijke snoeperijen

Een Cognakske

Een beetje decadent. Ach ja.

Er was 20 man. Uitzonderlijk dat iedereen nog eens kon. 't Was wel veel volk, maar best gezellig.

Nu: een weekje congé. Dat zal ook smaken.

1 Comments:

At 12:47 PM, Anonymous Anonymous said...

Als we moeten helpen met de overschot te verwerken
laat je het maar weten. Het verwerken van je kater daar kunnen we echter niet bij helpen. Een dafalghan en/of een Rennie doen wonderen!

 

Post a Comment

<< Home