Monday, December 12, 2005



My pirate name is:


Iron William Kidd


A pirate's life isn't easy; it takes a tough person. That's okay with you, though, since you a tough person. Even though you're not always the traditional swaggering gallant, your steadiness and planning make you a fine, reliable pirate. Arr!

Get your own pirate name from fidius.org.

7 Comments:

At 12:15 AM, Anonymous Anonymous said...

wilt dit zeggen, scheepsmaatjes, dat jullie te vinden zijn voor het idee? ARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

 
At 12:30 AM, Anonymous Anonymous said...

My pirate name is:Iron John Vane

A pirate's life isn't easy; it takes a tough person. That's okay with you, though, since you a tough person. You tend to blend into the background occaisionally, but that's okay, because it's much easier to sneak up on people and disembowel them that way. Arr!

 
At 12:49 AM, Anonymous Anonymous said...

Ik zie, ik zie, een decor met een half vergane scheepssloep, een palmboom, een stuk of wat papegaaien, een kist met een schat, brandewijn en dronken blonde meisjes!

 
At 1:07 AM, Anonymous Anonymous said...

we are - after all- related !
ARRRRRR

 
At 6:36 AM, Anonymous Anonymous said...

I wonder, wat zou de piratennaam van een dronken blonde piratenvrouw zijn? Of van een zwangere zeevoedster? Of van een piratenjaagster uit de Moscouwijk?

Verkleden, ik weet het zo nog niet. Ik heb dat in den tijd inderdaad af en toe gedaan. Toen dronk ik ook nog liters Prestige du Chef en kannen Martini Bianco. Ik herinner me ook zoiets als een man met een blauw of groen hoofd. Maar dat zal de Martini geweest zijn.

Heden ten dage gedraag ik me als een piraat in een schapevacht: I'm a contemporary pirate. Weinigen weten het, weinigen zien het. Af en toe kan ik een arrrrr moeilijk bedwingen. Sluw, leep, ...

Als het met decors is en kakkende pappegaaiers, dan stel ik voor dat we het toch in de Moscouwijk doen. In ons huis geldt immers: een vlek neuske trek, ofte in het piraats: hynsk.

Wat eten piraten?

 
At 11:23 PM, Anonymous Anonymous said...

Kijk, we moeten daar - alle donderschoten nog aan toe - eerlijk over zijn. Oudejaar is oudejaar in au fond niet meteen de meest prettige avond van de week. Arrrrr
Door terug te keren naar onze roots - je moeder is een hoerrrrr - zijnde: de piraterij, vieren we de overgank van - arrrrrrrrrr oud naar nieuw - vuile boekanier! - op gepaste wijze. Met - scheurbuik nog aan toe! - respect en zin voor traditie.

Of om het anders te stellen: ik kom sowieso als Iron Jack Vane! Ik zal dan rum drinken en muziekjes van carraïbische inslag meebrengen en al jullie dronken blonde meisjes arrrrr! tietjes als kokosnootjes! naar mijn piratenhol meesleuren!

notses voor mijn papegaai! arrrrrr! waar blijven die notses?

 
At 12:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Ok, we have ourselves a deal!

Rest nog het menu: bananen nootjes en préparé sowieso, maar wat nog?

iets met kokos? Eikes kokos...

 

Post a Comment

<< Home