Tuesday, August 02, 2005

En dat we er zijn

Na veel vijven en zessen zijn we dus overgevlogen naar Brussel (Liverpool (de stad van de bijlenmoord) - London City (de explosieve stad) - Brussel City (...)). Na maandagmorgen de hele ochtend wachtsignalen gehoord te hebben en het heft in eigen handen genomen te hebben, heeft een sympathiek heer van een niet nadergenoemde assistance een taxi-vliegticket-taxi voor ons geregeld. Nu, in feite heeft er nog niemand naar onze wagen gekeken. Dus: misschien is er wel niet zoveel mis mee. Of misschien is hij wel om zeep.

Aangezien de Engelse garage er vandaag, dinsdag, pas voor de eerste keer kon naar kijken (dan spreken we nog niet over herstellen) en wij daar al van zaterdag zaten, werd er toch ingegrepen. Oef. Het kan nu wel nog een tweetal weken duren alvorens de wagen onhersteld terug naar Belgiƫ komt.

Nog een geluk dat we op het einde nog die ene boterham uit de frigobox gehaald hebben. 't Had een schone kwekinge kunnen worden.

Wat zit er wel nog in: cd's, hoofdkussens, tent, slaapzakken, Iers bier, kookgerief, souvenirs voor Emiel en Guus, wat kleren, ... Dus: gelieve hem niet te stelen.

Nog een plezant feit. Er was vandaag een vervangwagen voor mij voorzien. Ze zouden hem afzetten op mijn werkplek. Maar oei, hij is onderweg in panne gevallen ...

Maar ... Ierland was zeker en vast de moeite.

1 Comments:

At 11:54 AM, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home