Saturday, March 24, 2007

En dan met tomaten smijten

Soms is t'internet echt plezant. Privacy, je m'en fous. De man op de foto mag je bewerpen met tomaten, of met een blik tomaten in de pel.
Drrrugs!!
Kent iemand hem?
Update: de blog in kwestie heeft intussen de bewuste foto verwijderd

Thursday, March 15, 2007

Ik ben katsjee

39°C
keel in brand
aargh

Monday, March 12, 2007

BAT by night

Ik had het vroeger als eens over BAT, bon à tirer, ofte gvd, goed voor druk.
Wel, momenteel zit ik te wachten op een seintje om nen BAT op pers te gaan geven.

Het zou normaalgezien ergens deze middag zijn, dan werd het 21u, maar daarnet liet men mij weten dat er nog een klein probleemke was en ze mij straks nog een seintje zullen geven.

Het is nu 21.54u en het is toch wel een 40-tal minuutjes rijden tot bij de drukpers. Dat wordt dus een BAT by night. Dat ze maar gauw bellen, die drukpersers. Of ik trek erheen in mijnen peignoir!

Saturday, March 10, 2007

De Catalaan

Het moest er eens van komen.

Gisteren een leuk eventje met ex-collega's in de vorm van een meeting in een klein achterafzaaltje van een bruin café in Zwijndrecht (linkeroever it is). Een fijn weerzien met een gekke bende.

En ... ze food ... was van één van hen. Copain J. is intussen op zichzelf begonnen. 't Eén en het ander in dezelfde branche als ikzelve, maar vooral ook zijn nieuw 'project' De Catalaan. Wat het is, dat moet je maar eens op zijn website of op zijn blog gaan checken. Op de blog vind je trouwens een reeks authentieke gerechten. Een aanrader is alvast de picada of Salbitxada.

Het was overheerlijk. Catalaanse tapas en heerlijke Cava's en wijntjes.

Gelukkig had ik op voorhand al een geschenkenmandje voor mijn madam besteld. Nu kunnen we thuis nog etwat nagenieten.