Thursday, November 30, 2006

Dardens

Yep, een dag later: we hebben iet. 't Gobke van Kerst tot den 29sten. Plaatselijke Paté, lange uren in pyjama, lezen, spelen met Nora, koken, wandelen, Hare Krishna bezoeken, ... Misschien wel sneeuw. 't Zal deugd doen.

Wednesday, November 29, 2006

Dardennen

Den dienen hier heeft goesting om te gaan uitwaaien in de Ardennens tijdens de kerstvakantie. Een beetje laat om dat te beslissen, niet? Ik moet het er eerlijkgezegd ook nog eens met mijn madams over hebben.

Nu, alle officiële wegen geven dure resultaten en werken met volle zaterdag - zaterdag-weken.

Ideaal zou zijn: 26 t/e/m 31 dec of 25 t/e/m/ 30 dec.
Kent iemand iemand met een klein, goedkoop, gezellig huisje in de Ardennens. Misschien is dat huisje wel nog vrij. Let me know.

Huis te koop

Als ge een huis zoekt en ge hebt voldoende centen: er staat er ééntje te koop in ons straat. Er valt wat mee te doen, denk ik. De binnenkant ga ik zaterdag eens bekijken.

Nen schonen hof, rondomrond.

Florastraat 4, Merelbeke

Waarom zeg ik u dit? Wel, ge gaat er hopelijk genen building op zetten.

Tuesday, November 28, 2006

PIP

Een post over communicatie. Hoe durf ik?

MVDB van G was vanmiddag te laat in Brussel Midi op Stubru. Ik word daar altijd zo wat zenuwachtig van van die mensen die in een radioprogramma te laat toekomen. Maar ach. Er kan al eens wat file zijn in Bru en wie weet had hij zelf niet gevraagd om te gast te zijn op de dag van de lancering van Pigs in Pain en enkele minuten na de persconferentie.

Ik heb het nooit echt gehad voor MVDB. Gewoon een beetje een afkeer. Ok. Hij stelt zich nu ook niet altijd in de meest dankbare spotlight. Ik hou van dieren.

Maar ook wel wat van fijne vleeswaren.

'Viral': via Myspace, Youtube, Blog, ... Ik moet nog beslissen of ik ze geslaagd vind of niet. En er is blijkbaar weinig moeite ($$?) gespaard.

Wat me ook wel boeit, is de aanwezigheid van enkele bekende gezichten in de videoclip: producer, toetsenist, ...

Het moet toch pijn doen, die onverdoofde ontballing.