Monday, October 31, 2005

Een exemplaartje van een tijdje geleden


En toen wisten we het. Een vergeten fotootje uit de Ierland-reeks. Intussen zit die b-button niet zo diep meer verscholen.  Posted by Picasa
Een echte Ierse test (Galway). Op deze test volgde een uitgebreid Iers ontbijt en een klein, klein oud gastvrouwtje dat "my love" en "whoopsydaisy" zei.

Monday, October 24, 2005


Vuilaards Posted by Picasa

The war of the tomatoes


Step 4 Posted by Picasa

The war of the tomatoes


Step 3 Posted by Picasa

The war of the tomatoes


Step 2 Posted by Picasa

The war of the tomatoes


Step 1 Posted by Picasa

Derdoor


Te hard Posted by Picasa

Yep. Als je net iets te hard in een binnenmuur kapt, zit je er door.

Wednesday, October 12, 2005


Bouwers Posted by Picasa

Tuesday, October 11, 2005

Yep

We kunnen er weer invliegen.

Saturday, October 08, 2005

Na een brood


 Posted by Picasa

Thursday, October 06, 2005

Fotootsloos

Ja, een fotootsloze periode.
Waarom? Wel, vooral het huis natuurlijk. En alles errond. Niet zoveel fotogenieke momenten. En aangezien ik geen techniek heb en het moet afhangen van de occasioneel, per toeval geslaagde foto, kan dat al eens duren. Daarnaast moet ik zeggen dat ik er toch niet in geslaagd ben om de juiste instellingen van mijne sn (weg spam, weg ge kunt het niet geloven: ik had al spam van gewoon de medeklinkers en één klinker van een bekend merk) te vinden om gewoon deftige fotoots te trekken. Ik moet daar eens tijd voor maken en dat testen. Ach ja.
Morgen gaat mijn madam 3 ontwikkelde filmkes afhalen. Ik vermoed nu al dat daar niet veel interessants zal tussenzitten voor hier. Maar ge weet maar nooit.

Soit. Nog even op de tanden bijten voor het ongeduld met het huis en dan zal de innerlijke rust wat wederkeren. De uiterlijke rust zal dat niet doen, maar dat een derangeert niet. En misschien komen de betere fotoots en de ijver om ze te maken wat terug.

Op mijn photoblog heb ik me laten verleiden om de eerste zwangere buik-foto te publiceren. Ik heb me laten overtuigen door mijn gevoelens voor dat buikje. Maar, inderdaad, een beetje flou artistiek. Maar wilt ge geloven dat ik dat zelfs niet zie. Wilt ge geloven dat ik dat zelfs niet wil zien. Wilt ge geloven dat ik daar gewoon mijn madams heerlijke zwangere buik zie.

Ik ben benieuwd wat voor pagader ons kindje zal worden. Maar nu is het gewoon heerlijk genieten van de 9 maanden. mmmmmm